Honlap

Címkézve: ,

A témakör 20 hozzászólás-t és 9 hozzászólót-t tartalmaz, utoljára 4 év, 4 hónapja Lengyel Tamás Lengyel Tamás módosította.

15 bejegyzés megtekintése - 1 -től 15 -ig (összesen: 21)
 • Szerző
  Hozzászólások
 • #736
  Lengyel Tamás
  Lengyel Tamás
  Adminisztrátor

  Sziasztok!

  Mivel Lajos többször jelezte, hogy szükség lenne rá, nemrég életbe léptettem egy saját készítésű tömeges levélküldő funkciót, amit csak a bejelentkezett felhasználók a “Kapcsolat” menüpont alatt érhetnek el, és arra szolgál, hogy a regisztrált tagok egymásnak akár tömegesen tudjanak emaileket küldeni.
  Gmail, freemail, és hotmail fiókokkal próbáltam ki idáig a funkciót, de előfordulhat, hogy bizonyos szolgáltatók spam-ként eldobják az innen küldött levelet, úgyhogy bátorítanék mindenkit, hogy próbálja ki, és a véleményeket, észrevételeket (ha hibát találtok, azt kiváltképp) ossza meg itt, vagy küldje el nekem privátban!
  Amire felhívnám a figyelmet, hogy az üzenet szövegét még nem lehet formázni, és csatolmányokat(képek, videók, stb.) nem lehet az üzenethez fűzni.

  #701

  Boy
  Résztvevő

  Nagyszerűen alakulnak a jövő évi tervek,lassan “túrabesszámolók”rovatot is nyithatunk.
  Pünkösdöt ki szervezi?

  #686
  Lacib
  Lacib
  Résztvevő

  Üdvözlök minden Pálos-motorost!
  Ismerkedem a honlappal,így a mot.szezon végén több idő lesz végignézni hol nem jártam(ismét) veletek!Ez úton köszönet a megosztott képekért!

  #678
  Ercsényi Lajos
  Ercsényi Lajos
  Adminisztrátor

  Robikám! Küld képet és cseréljük!!

  #672
  SchuHans
  SchuHans
  Résztvevő

  Szerintem csak 4 kép váltja egymást ami nagyon frappáns megoldás , bár szerintem a nyitókép, melyen kusza motorok közt majd mindenki háttal van , nos azt én lecserélném !
  SchuHans

  #670
  Ercsényi Lajos
  Ercsényi Lajos
  Adminisztrátor

  Mint láthatjátok, a honlapunk fejlécében 5 db animált képet mozgatunk – amelyet legutóbb a medjugorjei zarándoklat képeivel frissítettünk.
  Szeretettel hívlak Benneteket, hogy küldjetek (csatoljatok) be olyan képeket, amelyeket alkalmasnak tartotok a fejlécben való elhelyezésre.
  Biztos vagyok abban, hogy az elmúlt szezon elégséges élménnyel szolgált és bőven van miből válogatni – a minőséggel eddig sem volt probléma!
  Segítsetek élővé tenni a honlapot!

  #634
  HJani
  HJani
  Résztvevő

  Szia Lajos!
  Én is ideértem, kösz a sok munkát!
  J

  #628
  Mobymoby
  Mobymoby
  Résztvevő

  Na ideértem!

  Üdvözlök mindenkit a HONLAPON!

  #584
  Ercsényi Lajos
  Ercsényi Lajos
  Adminisztrátor

  Kedves Barátaim!
  A honlap – lehetőség és kötöttség is egyben, de ráadásul támadási felület is azoknak az elvetelmült lelkeknek, akik motorozás helyett ebben lelik kedvüket. (Bár, ha meggondolom: így legalább nem veszélyztetik mások fizikai életét…)
  A lényeg: a mai nap “megfogtuk” az első spam-t, amelynek mibenlétéről (értsd: működéséről és céljáról) nem tudunk ugyan semmit, de látni való volt, hogy nem valakinek a mi témánkhoz való hozzászólás volt. A “megfogás” alatt azt kell érteni, hogy a bejegyzés moderálása kapcsán észleltük a nem-normális tartalmat.

  A honlap technikai-technológiai lehetőségei bizonyos boztonságot nyújtanak ugyan, de kérlek Benneteket, hogy Ti is figyeljetek arra, hogy általatok pontosan nem ismert (nem átlátható, nem értelmezhető) tartalmat ne tegyetek fel.
  Köszönettel: Lajos és Tamás

  #579
  zsaby
  zsaby
  Résztvevő

  Kösz, szerintem jobb így!

  #565
  zsaby
  zsaby
  Résztvevő

  Meg kellene változtatni a fórumokra történő beírások megjelenési sorrendjét, hogy ne kelljen mindig a végére lapozni, mert a későbbiekben igen sokat kell mejd lelapozni.
  Elől meghagynám mindig az elsőnek, hogy az aktuális fórumba milyen jellegű hozzászólásokat várunk, majd jönnének a hozzászólások sorba a legfrissebbel legfelül.

  zsab

  #564
  zsaby
  zsaby
  Résztvevő

  Na, szavakhoz már rájöttem, hogy is kell linket hozzárendelni. Talán képhez is lehet? Csinosabb lenne…

  zsab

  #555
  zsaby
  zsaby
  Résztvevő

  Sajnos beletört a bicskám, hogy linkeljem a máshová feltett kiállításom albumának képeit. Hogy kell?
  Talán meg kellene egyezni abban, hogy mondjuk, max 10 képig ne linkelgessünk máshová feltett albumot, hanem egy limitált méretben lehessen ide tölteni. Ti látjátok a tárhely nagyságát, lehet, hogy 5 kép is elég, ízelítőül egy rövidebb útról…és talán nem egy kép méretét kellene limitálni, hanem annak a megbeszélt mennyiségnek az össz. méretét.
  Jó lenne, ha utólag lehetősége lenne mindenkinek a saját feltöltésű képeit törölni.

  Hú és nagyon fontos lenne, hogy ne egyenként kelljen feltölteni a képeket.
  Ennyi. Egyenlőre. Vélemények?

  #554
  zsaby
  zsaby
  Résztvevő

  Mit szóltok, a leggyakrabban használt témák, mint a pl. foto, video elérhető lenne a fölső, sötétszürke csíkból. Valamint célszerű lenne, ha a fotók bejelentkezés nélkül is megtekinthetők lennének, azok is láthassák, akik csak érdeklődnek, hogy mit is művelünk.

  #533
  Ercsényi Lajos
  Ercsényi Lajos
  Adminisztrátor

  Urak!
  módosítottuk egy kicsit az eseméynekre való jelentkezést, ti. most már a comment-be írott szövegek is megjelennek. Azért tettük ezt, mert – pl. a szilveszteri eseménynél – nem csak a regisztrált felhasználók, hanem pl. a vendégeik, feleségeik részvételét is célszerű jelezni.

15 bejegyzés megtekintése - 1 -től 15 -ig (összesen: 21)

Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.