Fórumkezelés

A fórumot éppen úgy kell használni, mint bármely más internetes eszközön lévő blog-ot.

A bejelentkezett személyek kiválasztják azt a témát, amelyhez megjegyzést szeretnének fűzni, a megjelenő szerkesztő felületen rögzítik a kívánt tartalmat, majd a “submit” gombbal elküldik a rendszernek.

A fórumon rögzített bejegyzéseket moderálni fogjuk.

Továbblépés a fórumra

2 hozzászólás a(z) “Fórumkezelés” bejegyzéshez

 1. SchuHansSchuHans

  Szia Lajos !

  Próbáltam friss topikot létrehozni a honlapon a fórumban , de vszleg admin engedélyezés szükséges hozzá , ezért a fórum alján lévő “elküldhető” helyre
  átdobtam néhány topik ötletemet ami már bevált hasonló fórumban .
  Kérlek aktiváld vagy beszéljük meg ezeket .
  Remélem lent lesztek a pároddal Szentkúton és tudunk ötletelni .

  Javaslataim :

  Köszöntők : Mivel egy baráti , a Kersztényi eszmék köré vont csapat vagyunk talán jóleső apró figyelmesség lenne mindenki számára ha bármi fontos eseményt szervezetten tudnánk megköszönteni : Lásd Botond alig múlt két évtizedes eskütétele , de akár Zsaby Nórájának mai 11.-i névnapja .

  Bemutatkozások : Minden társunknak van “motoros “és civil múltja ami szerintem érdeklődésre tarthat igényt , főleg a frissen csatlakozottak közt .
  Bemutathatná a családját elképzeléseit , a háromkerekűtől a BMW-ig ,mit csinál , miben tudná segíteni a közösséget stb. Estleges nyilvános elérhetőség ami nagyban leredukálná a körbetelefonálgatásokat .

  Szerelő Műhely : Minden ami a gépsárkányok javításával , szépítésével , biztonságossá tételével ,felszerelési és kiegészítők ötletével , megfelelő javítóbázisok , vizsgáztatási tippekkel hozzászólva.

  Gurultam egy kört : Túrabeszámolók ,leírások, élmények .

  Vegyes , ami bárkit érdekelhet : Minden hozzászólás ami közérdekű , vélemények , elképzelések , javaslatok nyilvánosan .

  Szép Napot : SchuHans ( R. Robi )
  06 70 510 39 22

 2. LacibLacib

  Üdvözlök minden Pálos motorost!Ahogy a mot.időszak végéhez közeledünk itt felidézhetjük ki hol járt!Én sajnos az idén nem tarthattam veletek,de a feltett képeiteken keresztül “lélekben” ott voltam!Köszönet mindezért!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!