thank-you-letters

Új Levelező funkció a honlapon

Annak érdekében, hogy a honlap minél nagyobb tekintetben képes legyen kiváltani a klub levelezőlistáját Lajos kérésére egy saját  készítésű levelező funkciót léptettünk életbe. A honlap főmenüjében ezt a “Kapcsolat” menüpont alatt fogjátok megtalálni, és csak az oldalra bejelentkezve lesz elérhető vagyis a véletlenül idetévedő szemlélők nem láthatják.

lev1Ezt az oldalt megnyitva egy lista jelenik meg az oldalra regisztrált tagokról. A listában mindenkinek látható lesz a választott felhasználói neve, az e-mail címe, a profilképe, (emiatt van elrejtve az oldal a nem regisztrált nézelődők elől) illetve mindenkihez tartozni fog egy-egy bepipálható doboz. Ezekre ráklikkelve lehet kiválasztani a levél címzettjeit.
A lista legaljára görgetve pedig az alábbi felület lesz látható.

lev2Itt meg lehet adni egy e-mail üzenet tárgyát, és szövegét. Hogy a címzettek kiválasztása könnyebben menjen, egy olyan bepipálható dobozt is elhelyeztem, amivel az összes tagot egyszerre lehet kiválasztani.
Egyelőre azért ez a funkció még nem képes kiváltani például egy Gmail fiók minden előnyét, például nem lehet formázni az üzenet szövegét, és csatolmányokat fűzni a levélhez, de igyekszem majd ezeket is megoldani.

A levelező funkciót már teszteltem gmail, freemail, illetve hotmail fiókokkal, de sajnos ez még nem garantálja, hogy bármilyen típusú fiókra kimegy az üzenet, ezért szeretném megkérni azokat a tagokat, akiknek egyéni e-mail fiókjuk van, hogy próbálják ki a funkciót, és maguknak (vagy ha bírják más tagok beleegyezését, akkor többeknek) küldjenek vele üzeneteket.

Észrevételeiteket, és az észlelt problémákról szóló értesítéseket a lengytam”kukac”gmail”pont”com-ra küldjétek.

Tisztelettel:
Lengyel Tamás – adminisztrátor

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!